Trippel för Norrtelje Brenneri

Grattis till Norrtelje Brenneri som tog inte mindre än tre medaljer i ett av världens största och mest prestigefyllda sammanhang för vin och sprit: International Wine & Spirit Competition.

Guldet gick till RoslagsGin Extra Juniper Eko 43 %, där juryn nämner ”Subtila smaker med delikata kryddor… … kanderad apelsin och kryddtoner… …längtar efter mer.”. Artnr 33575, 352 kr.

Silver fick RoslagsPunsch 21 %, där ”…honungen tillför en mjuk sötma… …sippvänlig dryck som förtjänar att prisas.” Artnr 80827, 275 kr.

Och bronset gick till Roslags Kaffelikör 24 % som bjuder på ”…karamelliserat kaffe… bra balanserad mellan sötma och bitterhet.”. Artnr 36784, 257 kr.

Brännmästare Kristina Anerfält-Jansson: ”…det känns som en present så här när vi i år firar 20 år. Som ett betyg på att vi faktiskt vet vad vi håller på med.”, och det är inte svårt att hålla med.

https://norrteljebrenneri.se/

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!