Jämtland åker till Bohuslän


Nu är det dags för ännu en skön kväll i sällskap av Jämtlands Bryggeri, den sista för i år faktiskt. För den 7 december dyker nämligen Jämtlands Bryggeri upp på Creperie och Vänner i Ljungskile, där du kan se fram mot en trevlig kväll med god mat, skönt snack och – naturligtvis – god öl. Den som vill kan ta en titt på bryggeriets merch, och kanske få lite julklappsinspiration, men oavsett så utlovas en minnesvärd kväll i gott sällskap. Ingen föranmälan krävs, det är bara att dyka upp, och du betalar bara för den mat du äter och den öl du dricker, och de julklappar du – kanske – köper.

Länk till Creperie och Vänner:
https://www.facebook.com/Creperieochvanner?refid=52&paipv=0&eav=AfZqj2SWANPe3x0wlvZDV5EA877Xxubht7Beisz0OGsJCNoc99BSKZ0Kgzk8B16WooI

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!

Verifierad av MonsterInsights