Allt om Whisky nr. 6, 2022

… passa på att skapa möjliga tidpunkter med dina nära och njut tillsammans

Nu korkas finwhiskyn upp!

Nu drar det ihop sig och tiden är inne för festernas fester. Så är det för många i alla fall, då familj och vänner samlas till jul och nyår. Några dagar ledigt från arbetet kan skapa magi för själen under årets mörkaste månad och fler möjligheter infinner sig att gotta sig på kvällskvisten med en malt i glaset.

Nästa år, 2023, betyder något alldeles speciellt för oss på Tasty News Publishing, för då fyller Allt om Whisky & Öl 20 år. Det kommer vi fira på olika sätt både i tidningen, på nätet och i våra sociala medier. Inte bara det, vi kommer även att arrangera några riktigt roliga event där ni som läsare och följare har möjligheten att delta. Mitt tips är att anmäla dig till vårt nyhetsbrev så du inte missar någonting roligt. Tro mig, det vill du inte! Gå in på alltomwhisky.se så ser du hur du kan anmäla dig gratis.

Tillbaka till detta nummer av tidningen. Här kommer du genom Gavin D. Smith göra bekantskap med en av mina favoriter, Hazelwood. De whiskies jag har testat har varit åldersbestämda blended whisky runt 20–25 år. Tyvärr finns inte Hazelwood på Systembolaget men är väl värt att leta efter när du är ute på resa.

Kan man uttrycka en whisky genom ett motorcykelbygge? Berättelsen om Ida Olsson och hennes resa från scoteråkande tonåring till ett samarbete med The Balvenie kan du läsa om i Fridas intervju.

Anders Tegnér fortsätter locka dig till kökets julstök med fantastisk matlagning och Hasse lär dig mer i ‹Hasse Nilsson förklarar›, och i serien Fingerprints, där vi i detta nummer får höra mer om vad som gör en Glen Grant till just en Glen Grant.

På redaktionen är vi helt överens om att man inte enbart ska spara god och exklusiv dryck till ‹ett speciellt tillfälle›. Utan passa på att skapa möjliga tidpunkter med dina nära och njut tillsammans.

Jag med kollegor ser fram emot ett händelserikt år, så låt oss börja firandet redan nu och korka upp något riktigt gott!
Läs, njut och låt dig inspireras.
Skål!


Prenumerera på Allt om Whisky!
Prenumerera på papperstidningen – direkt på webben!
Läs Allt om whisky hur du vill – digitalt eller på papper!
Glöm inte att följa oss på Facebook!

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!