Stigbergets sommardrycker

Stigbergets Bryggeri är nog mest kända för sin yviga produktion av öl av alla möjliga – och närapå omöjliga – slag. Men nyfikenheten känner inga gränser på Stigberget, och lagom till sommaren släpps både gin och akvavit, drycker som var och en på sitt vis hör sommaren till.

Stigbergets Gin & Tonic 5 %

En trevlig nyhet till sommarens picknick i parken eller häng på balkongen, en färdigblandad GT med fräscha toner och en fin, törstsläckande beska. Blandad på Stigbergets egen First Small Batch Gin.
Nr: 3946714
Volym: 250 ml
Pris: 29,90 kr

Stigbergets As Thyme Goes By 44 %

En mycket kryddig och aromatisk botanical gin, där man naturligtvis finner enbär, men också havtorn, citrus, rosepeppar och granbarr. Och så klart en tydlig ton av timjan. Kan drickas som den är eller med tonic.
Nr: 3946902
Volym: 500 ml
Pris: 350 kr

Stigbergets Akvavit 38 %

En i det närmaste klassisk akvavit, med toner av både kummin, dill, citrus och fänkål. Serveras kyld -inte iskall- som snaps. Alltfler upptäcker också akvavitens kvaliteter som avec, då man i lugn och ro kan utforska dess smaknyanser.
Nr: 3946802
Volym: 500 ml
Pris: 300 kr

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!