Stort grattis till Allt om Whiskys stipendiater 2024

I år var beslutet svårt. Många bra ansökningar och starka bidrag ledde till många överläggningar och diskussioner innan det slutgiltiga beslutet blev taget. Men nu är det klart!

Cecilia Hjortzberg och Ludwig Andersson är utsedda till 2024 års stipendiater! Nu är det dags för de båda att lära sig mer om whisky genom en oförglömlig resa till Skottland.

Allt om Whisky har tillsammans med importören TOMP i Sverige och IBH (International Beverage Holdings LDT) från Skottland valt ut dessa två personer som kompletterar varandra väl.

Både Cecilia och Ludwig har ett gediget whiskyintresse. De har också en törst och en genuin vilja att fortsätta utveckla sina kunskaper ytterligare för att också kunna bidra och dela den med ännu fler personer i framtiden. En målbild vi är övertygade över att kunna medverka till genom detta res- och whiskystipendium.

Nu väntar en händelserik resa med personliga möten runt hörnet. För att få bygga på förståelsen för whiskyproduktion, människorna bakom och branschen i sig blir det besök på flera destillerier under resan.

I år kommer stipendiaterna få välja whiskyfat, som ska buteljeras exklusivt för den svenska marknaden, från Knockdhu Distillery. Ni känner säkert till destilleriets whisky som går under namnet anCnoc.

Resan sker tillsammans med Allt om Whisky som kommer följa deras upplevelse och självklart kommer det att mynna ut i ett reportage i tidningen.

Stort grattis till Cecilia och Ludwig – våra stipendiater 2024! Och ett stort tack till alla er som ansökt!

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!

2 kommentarer

  • Grattis!
    Det var kul och vinna High coast mössan som var i december. Hade jag fått välja så hellre stipendium än en mössa för att utveckla och jobba vidare med det. Vad gör det för skillnad för mig och vara med igen nästa år?

Comments are closed.