Banner

Följ med Allt om Whisky till jordens alla hörn och läs om whisky- och ölframställning på de mest skilda platser på vårt jordklot. Tips och recensioner på bra restauranger och krogar och intressanta platser utlovas också.

Senaste inläggen i kategorin Resa

Här är 2018 års stipendiater!

Äntligen är det officiellt! Årets stipendiater till Allt om Whiskys och Old Pulteneys resestipendium heter Helena Pettersson och Martin Ahlquist!

Teeling Irish Whiskey Destillery – världens bästa whiskyattraktion

The Spirit of Dublin – Teeling Irish Whiskey Destillery har fått pris som världens bästa whiskeyattraktion 2016 av World Whiskies Awards. Sedan man slog upp portarna för sitt besökscenter för ett år sedan har man tagit emot hela 60 000 besökare till destilleriet i Dublins stadsdel ”Liberties”. Priset är ett fantastiskt kvitto på att hårt arbete […]

Unikt tillfälle! Bli vår whiskyambassadör!

Genom ett unikt samarbete mellan Old Pulteney och Sveriges ledande whiskytidning Allt om Whisky har du chansen att bli whiskyambassadör.

Den Stora Smakresan med Mariestads

I höst fortsätter Mariestads Bryggeri programserien Den Stora Smakresan där bryggmästaren Richard Bengtsson seglar på ostindiefararen Götheborg för att få inspiration. I senaste avsnitt gör han ett saltöl (gose).

Stipendiet – bli vår whiskyambassadör!

I ett unikt samarbete mellan Old Pulteney och Sveriges ledande whiskytidning Allt om Whisky har du chansen att bli whiskyambassadör.

Romspecial och mer video

I skrivande stund är delar av redaktionen på resande fot och samlar material till höstens specialnummer om Västindien och rom. Kolla in deras videohälsning här.

Stena Lines flytande bordershop

En bordershop är som bekant en gränshandelsbutik strategiskt placerad vid trafikerade landsgränser, i länder där varor har lägre priser än i de angränsande länderna. Fast nu kommer en flytande bordershop, för den  26 februari är det premiär för Stena Lines första bordershop till sjöss. Det innebär priser som ligger upp till 69 procent lägre än […]

Annons

Banner
 • Välkommen

  Det här är tidningen Allt om whisky på webben. Vi ger dig allt du behöver veta om whisky och öl. Här bjuder vi på information och nyheter och låter dig prenumerera enkelt och snabbt.

 • Aktuellt nummer

  Senaste numret av Allt om Whisky
 • Från tidningen

  Allt om Whiskys spellistor Allt om Whiskys korssord
 • Whisky, öl och mat

 • Missat något nummer?

  Gamla nummer av Allt om Whisky
 • Citera oss gärna

  Creative Commons License
  Detta verk är licensierat under en Creative Commons-Licens.