Boka Tamnavulin Whisky Weekend idag!


Dra nytta av boka-tidigt-rabatten! Missa inte vinterns roligaste whiskyhelg! Unna dig själv eller ge bort i julklapp, för det här whiskyeventet vill du inte missa!

År 2023 är ett stort år! Både Allt om Whisky & Öl och Svenska Whiskyförbundet fyller 20 år!

Tillsammans kommer vi att fira vårt 20-årsjubileum på olika sätt under hela året. Först ut är Tamnavulin Whisky Weekend som går av stapeln lördagen den 25 februari på nyrenoverade Sånga Säby hotell på Ekerö. Här ska vi bo och äta gott, men framför allt få nya whiskyupplevelser. Ta med dina vänner och låt dem också njuta!

Det här ingår:
Du får ta del av ett händelserikt whiskyevent i fantastisk miljö där whiskyn står i fokus. I priset ingår lunch, whiskyprovning, fika, trerätters middag och övernattning, samt gedigen frukost dagen därpå. Det kommer finnas möjlighet att spendera en stund i relaxavdelningen, ta ett vinterdopp eller umgås över en whisky, ett parti biljard eller shuffleboard. Ett par riktigt härliga överraskningar kan du förvänta dig.

Passa på och boka idag!

  • Pris del i dubbelrum 2 999 kr
  • Pris enkelrum 3 299 kr

Läs mer och boka här: Allt om Whisky och SWF bjuder in till Tamnavulin Whisky Weekend

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!