Allt om Whisky och SWF bjuder in till Tamnavulin Whisky Weekend

Missa inte vinterns roligaste whiskyhelg! Unna dig själv eller ge bort till en vän, för det här whiskyeventet vill du inte missa!

År 2023 är ett stort år! Både Allt om Whisky & Öl och Svenska Whiskyförbundet fyller 20 år!

Tillsammans kommer vi att fira vårt 20-årsjubileum på olika sätt under hela året. Först ut är Tamnavulin Whisky Weekend som går av stapeln lördagen den 25 februari på nyrenoverade Sånga Säby hotell på Ekerö. Här ska vi bo och äta gott, men framför allt få nya whiskyupplevelser. Ta med dina vänner och låt dem också njuta!

Ludo Ducrocq och Leon Webb från Tamnavulin
På vår fantastiska whiskyhelg möter ni Ludo Ducrocq – ansvarig för besöksupplevelsen på Jura, Fettercairn, The Dalmore och självklart Tamnavulin. Han har också hand om företagets över 100 brand ambassadors.
Dessutom kommer också Leon Webb som är Distillery Manager på Tamnavulin. Det ryktas om att våra två gäster smugit igenom lagerhusen och tagit med sig några riktiga godbitar …

Det här ingår:
Du får ta del av ett händelserikt whiskyevent i fantastisk miljö där whiskyn står i fokus. I priset ingår lunch, whiskyprovning, fika, trerätters middag och övernattning, samt gedigen frukost dagen därpå. Det kommer finnas möjlighet att spendera en stund i relaxavdelningen, ta ett vinterdopp eller umgås över en whisky, ett parti biljard eller shuffleboard. Ett par riktigt härliga överraskningar kan du förvänta dig.

Passa på och boka idag till specialpris!

  • Pris del i dubbelrum 2 999 kr (Ordinarie pris 3 699 kr)
  • Pris enkelrum 3 299 kr (Ordinarie pris 3 999 kr)

Det här är tillfället att få umgås med likasinnade och lära känna Tamnavulins whisky och visioner på djupet. Ta chansen så ses vi!

Med vänlig hälsning,

Emma Andersson, chefredaktör Allt om Whisky och Susan Stenström, Ordförande SWF.

Måltidsdryck vid middag och lunch ingår ej

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!

En kommentar

Comments are closed.