Mackmyras medaljwhiskies


MAckmyraAwardSelectionDen 23 juli kungjordes resultaten av den senaste International Wine and Spirit Competition (IWSC) som var den fyrtiofemte sedan grundandet 1969. Inte mindre av än nio av medaljerna plockade Mackmyra Whisky hem.

”Outstanding Silver” gick till Svensk Rök, Midvinter, Reserve Double Wood Elegant, Reserve Double Wood Rök, Moment Malström, Moment Vinterträdgård och Moment Aegirs Bior.

Midnattssol och Moment Bärnsten tilldelades varsin silvermedalj. Tre av årets medaljörer finns i Mackmyras ”Award Selection”-låda där de samsas med ytterligare tre tidigare medaljörer (Brukswhisky, Moment Solsken och Special: 07). Lådan kostar 2 995 kronor och beställs på Systembolaget via Privat import.

Danielsson författare och konstnär med stort vinintresse, som skrivit ett tjugotal böcker, av vilka flera översatts. Har haft ett tjugotal enmansutställningar runt om i Europa. Bernt har sedan 2001 arbetat tillsammans med Åke Jacobsson som skribent och redaktör