La Maison du Box

Ytterligare en milstolpe håller i dagarna på att passeras för Box Destilleri AB. Destilleriet i Sörviken börjar samarbeta med La Maison du Whisky i Paris.

vkyitrbkun8t4hlfrdwc

För Box Destilleri är det ett ytterligare bevis på att deras whisky redan nu attraherar en internationell marknad och att det betyder mycket för företaget råder det inga tvivel om.
– En viktig indikation på att vi är på rätt väg. Åtskilligt finns kvar att göra, men samarbetet med en av Europas viktigaste partner är förstås mycket glädjande, säger VD Thomas Larsson.

Den välrenommerade firman La Maison du Whisky med huvudsäte i Clichy arbetar aktivt på ett femtiotal marknader och är idag den dominerande aktören i Europa med varumärken som japanska Nikka samt indiska Amrut i portföljen.

Box Brand Manager Jan Groth:
– För oss på Box är det naturligtvis ett ypperligt tillfälle och en stor möjlighet att få arbeta med La Maison du Whisky. Utmaningarna är många och inspirerande, men att få ta del av deras erfarenhet är ovärderlig.

Samarbetet inleds med att Early Days Batch 0001 för Europa anländer till La Maison du Whisky redan i december.

Hälsa på Maison du Whisky
Hälsa på hos Box whisky

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!