Här är 2018 års stipendiater!


Äntligen är det officiellt! Årets stipendiater till Allt om Whiskys och Old Pulteneys resestipendium heter Helena Pettersson och Martin Ahlquist!

Stipendiet innebär att Helena och Martin får en flerdagars resa till destillerier i Skottland inklusive specialguidade turer, möten med stora whiskypersonligheter och skönt boende.

Nytt för i år är att de får besöka ännu fler destillerier än förut! Men det slutar inte där. De kommer också att få lära sig allt om whiskyproduktion från grunden, om fatlagring och få verktygen för att bli fullfjädrade provningsledare. Med denna kunskap kommer de att bli förträffliga whiskyambassadörer med en trygg start.

Det största av allt är att stipendiaterna i slutet av den händelserika resan kommer att få välja ut ett fat på Old Pulteney destilleri tillsammans med Allt om Whisky som ska bli deras och tidningens alldeles speciella buteljering. Buteljerna från fatet de väljer kommer att säljas exklusivt på Systembolaget i Sverige.

Stort grattis Helena och Martin! Nu blir det åka av!

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!