Koskenkorva Foraged – vodka först, fågelholk sen


Koskenkorva Foraged Vodka är en ny premiumvodka som hyllar Koskenkorvas långa vodkatraditioner. Med smakinslag av tall och björk tas vodkaentusiasten på en smakresa till den finska naturen.

Foraged Vodka är en lagrad vodka gjord uteslutande på korn från Koskenkorva som smaksatts med de handplockade växterna ljung, mjölkört, björk och tall som noggrant valts ut för att ge vodkan den bästa smaken av ört och skogsnoter.

Flaskan är ett konstverk i sig, tillverkad av brunt glas, med en tillhörande smidesdetalj, gjord av smeden och hantverkaren Juha Koskela i hans egen verkstad nära Koskenkorva. Presentförpackningen av rustikt trä med läderhandtag är designad av finländska designern Tea Latvala och kan efter användning sättas ut i skogen och nyttjas som en fågelholk.

Koskenkorva Foraged Vodka
Nr: 86258
Pris: 1 149 kr

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!