För Nils Oscar är det snart påsk

Jo, det är snart påsk, även om det svårt att tro det när man tittar ut. Men hav lugn – den kommer. Nils Oscar är ute i god tid och berättar om sina påsköl.

Påsken är snart här med alla härliga delikatesser som hör påsken till. Öl från Nils Oscar finns tillgänglig för alla som vill ha en passande dryck till maten och även i år finns Nils Oscar Alkoholfri Påsköl som alternativ.

– Det känns riktigt roligt att vi på bred front kan erbjuda två varianter av påsköl. Kalaspåskölen är verkligen en av våra klassiker, och att nu även ha en passande alkoholfri variant till påskbordet gör att vi verkligen har något för alla, säger VD Mattias Davidsson.

Nils Oscar Alkoholfri Påsköl är en mjuk och balanserad Brown Ale. Ölen passar alldeles utmärkt till den som vill välja alkoholfritt men som ändå önskar en dryck som gör sig bra med påskbordets alla smaker. Finns tillgänglig på Systembolaget och i dagligvaruhandeln.

Nils Oscar Kalaspåsköl är bärnstensfärgad ale med rund och fyllig kropp. Rostat korn, mörk malt och karamellmalt ger ölen dess färg och beskan kommer från humlesorterna Nelson Sauvin från Nya Zeeland och Amarillo, Cascade och Centennial från USA.

Nils Oscar Kalaspåsköl

Alkoholhalt: 5,6 vol%
Pris: 19,90:-/33 cl
Säljstart: 2018-03-12
Artikelnr: 32757

Nils Oscar Alkoholfri Påsköl

Alkoholhalt: 0,4 vol%
Pris: 15,90:-/33 cl
Säljstart: 2018-03-12
Artikelnr: 11998

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!