Två nya Frequency på Systemet

Frequency Beer Works (där Allt om Whisky-skribenterna David Mortimer-Hawkins och Anders Fridén återfinns bland eldsjälarna) vilar minsann inte på lagrarna – eller på lagerölen, kanske… David Mortimer-Hawkins har ordet:

Akkurat Vienna Lager

Bryggd för restaurang Akkurat ursprungligen. Akkurat är, som bekant, flerfaldigt utnämnd till världens bästa ölbar enligt Ratebeer, så att få vara dem som brygger deras hus-lager är en ära och ställer höga krav. Den har efterfrågats många gånger på flaska, och det känns fantastiskt att kunna erbjuda kunderna det nu. En snygg Amber lager som går perfekt till många maträtter, t.ex en biff Rydberg eller kryddig fiskgryta.
Nr: 32721
Pris: 25,20 kr

Brews Are Burning

En pale ale baserad helt på australiensisk och nyazeeländsk humle som blivit en publikfavorit på flera krogar. Trots ordentliga humlegivar är ölen välbalanserad och gifter sig fint med en smashburgare med gruyere eller torskrygg med chorizo.
Nr: 32723
Pris: 26 kr

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!