Öl, whisky och musik i Stockholm ikväll!

Att whisky och öl passar bra ihop har vi vetat länge. Men öl, whisky och musik? Föga förvånande har Frequency Beer Works, som gjort sig kända för sina musikrelaterade öl utmanat The Scotch Malt Whisky Society, som i sin tur gjort sig kända för makalöst bra whiskysläpp på en kväll där man matchar just öl och whisky men även spelar väl vald musik för att höja upplevelsen.

Det blir en unik kväll ikväll tisdag den 19 juni på Ardbeg Embassy där bryggmästare Mattias Hammenlind och Patrik Axelsson från SMWS går igenom drycken, och Allt om Whiskyskribenten David Mortimer-Hawkins tonsätter valen.

Ikväll, tisdag 18:00 går det hela av stapeln, och det finns ett fåtal platser kvar för den som är intresserad.

Läs mer om eventet på SMWS hemsida.

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!