Juras halva 12-åring

Jura har genomgått en omfattande förändringsprocess och Jura-destilleriets Master Blender Richard Paterson har gjort om whiskyn från grunden och integrerat rökfaten i hela linjen. Patersons hemlighet till framgången ligger i användningen av Oloroso sherryfat, en metod Paterson själv fulländat. Nytt för våren är 12-åringen som lanseras i halvflaska på 35 cl med fast listning på SB och med distribution i 420 butiker och som ersätter tidigare Superstition.

Jura 12 Years är en av fem nya single-malt whiskys som ingår i Isle of Jura Distillery’s Signature Series. Nya Jura-serien kombinerar kraft från de amerikanska ekfaten, en hint av rökighet och en slutfinish från Oloroso-sherryfat.

Jura 12 Years

Producent: The Isle of Jura Distillery Co
Alkoholhalt: 43 %
Volym: halvflaska på 35cl
Artikelnummer: 20485
Pris: 229 kr

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!