Wisby lager alkoholfri – med egen spellista


Tidigare i år lanserade Gotlands bryggeri sin omtyckta Wisby lager som alkoholfri variant på restauranger runt om i landet. Nu finns den även på Systembolaget. I samband med lanseringen släppte Gotlands bryggeri en ”avslappnande spellista för alla ölfantaster” – där man hör ljudet av deras alkoholfria lager och ljud från ön.
Spellistan heter ”En stund av Gotland” och består av tre låtar – Västerhejde, Visby och Djupvik.

Nyfiken på ljudet av gotländskt öl? Här finns spellistan på Spotify.

– Det känns kul att ge alla ölälskare ett sätt att förhöja upplevelsen av vår Wisby Lager alkoholfri, genom att kunna lyssna till ljudet av vår öl och av ön – samtidigt som man njuter av den. Vi är många som längtar efter Gotland just nu och vi vill ge alla en stund av Gotland, säger Lina Strand, produktchef på Gotlands Bryggeri.

– Wisby Lager alkoholfri har samma rika smak och karaktär som den alkoholstarkare varianten och jag är jättestolt över att vi kunnat få till kraften i smakprofilen så bra. Detta är ett öl som passar perfekt både på middagsbordet och som törstsläckare, säger bryggmästare Johannes Obermeier.

Gotlands Bryggeri Wisby Lager Alkoholfri

Nr: 19022
Pris: 15,50 kr

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!