Vinnarna i Allt om whiskys fototävling

Vi på Allt om Whisky försökte sätta ljus på den mörka årstiden genom en fototävling. Läsare och följare har delat sina whiskyupplevelser med oss som verkligen gått i glädjens tecken. Vi har fått in alla möjliga bilder till redaktionen. Det har satt ljus i vardagen på redaktionen att få ta del av era härliga minnen och här presenterar vi vinnarna i tävlingen.

Första pris: Sten Apell från Tärnsjö

Första pris går till Sten Apell från Tärnsjö. Genom hans bild får vi komma med på en av hans resor till Skottland. Verkligen en glädjens bild. Tjejen som höll i touren hette Emma precis som hans dotter, Hon blev överlycklig när hon fick se hans tatuering, ni förstår kanske varför!?

Andra pris: Ingemar Sevemyr från Avesta

Andra pris går till Ingemar Sevemyr från Avesta.
Bilden är tagen vid ett gammalt mässingsbruk i bergslagen.
”Jag tycker den utstrålar alla whiskyns element. Vatten, styrkan, det råa klimatet och värmen i glaset” beskriver Ingemar i sitt mail till redaktionen och visst kan vi hålla med om det. Underbar bild med hög konstnärlighet!

Tredje pris: Mattias Degerman

Tredje pris går till Mattias Degerman

Bilden är tagen i Mackmyra Whiskyby dit Mattias bjudit min bror Peter (som är med på bilden)

Den här dagen spenderade de tillsammans för att fira Peters 40-årsdag.

”Resan till Mackmyra med brorsan var en höjdpunkt och jag tror vi njöt av dagarna bägge två” beskrev Mattias i sitt mail. Och visst ser Peter nöjd ut. Whiskyupplevelser är till för att delas bland nära och kära.

Grattis säger vi till er vinnare och ett stort TACK till alla som deltagit i tävlingen!

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!