Följ Gordon’s gin-truck i sommar

2019 lanserade Gordon’s gin Gordon’s Summer Tour och reste Norden runt med en pop-up sommarkiosk. Nu är Gordon’s tillbaka med en Staycation Bar Truck och besöker sommarpärlor i Sverige, Danmark och Norge.

Gordon’s Bar Truck är utrustad med ett brett urval av Gin & Tonics gjorda på Gordon’s London Dry Gin, Gordon’s Premium Pink, Gordon’s Sicilian Lemon och Gordon’s Non- Alcoholic.

Du kommer att kunna designa din egen cocktail genom att välja önskad gin och olika toppings som fläder, passionsfrukt, mynta, rosa grapefrukt och klubbor. Gordon’s Bar Truck kommer också att servera snacks och låna ut brädspel, polaroidkameror och strandstolar till gästerna för att förhöja stämningen.

Gordon’s Staycay Tour startar i Stockholm och fortsätter sedan genom Sverige, Danmark och Norge. Det kommer också finnas en tävling där gästerna kan vinna ett fullt utrustat besök av Gordon’s Bar Truck till ett privat evenemang.

TURNÉSCHEMA

8-10 juli – Josefinas, Stockholm
9 – 10 juli – Blique By Nobis Arc rooftop bar, Stockholm 13 – 15 juli – Hallwylska, Stockholm
15 – 17 juli – Pir4/Tønsberg, Oslo 16 – 17 juli – Lydmar, Stockholm 22 – 25 juli – BFFOSLO, Oslo
28 – 29 juli – Seglarhotellet, Sandhamn 6 – 7 augusti – Tegelverket, Copenhagen
11 – 14 augusti – Halvandet, Copenhagen

Foto: Fabian Wester

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!