Limousin – Sista säsongen för Mackmyra

Mackmyra Limousin är den sista utgåvan i deras populära säsongsserie, lagrad på inte mindre än fem olika typer av fat. Grunden är en whisky som legat på konjaksfat från Ferrand sedan 2008. Till det har man lagt whisky från bourbon- och sherryfat, tillsammans med fat som hållit olika slags bärviner. Varje fat har bidragit med de specifika drag som tillsammans har blivit Mackmyra Limousin, en smakrik och elegant singelmalt.

Med detta avslutar Mackmyra sin säsongsserie, en uppskattad tradition med 17 år på nacken som har givit eko långt utanför Sveriges gränser. Men det är inte slut på intressanta lanseringar. Johan Larsson, VD Mackmyra: ”Till hösten kan jag utlova spännande nyheter men också ett märkbart större fokus på våra fantastiska signatur-produkter.”

Mackmyra Limousin

Nr: 5536001
Alkoholhalt: 46,1 %
Volym: 70 cl
Pris: 599 kr

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!