Värmdö Whisky Festival 2022

Värmdö Whisky bjuder in till festival!

Den 20 augusti är det dags för Värmdö Whisky Festival, som hålls på Värmdö Bygdegård, några mil väster om Stockholm.

Förutom whiskyprovningar blir det också provningar av både gin och rom. Tanken är att detta ska bli ett återkommande evenemang i regi av whiskyklubben Värmdö Whisky, och datum för nästa år är redan spikat: 26 augusti.

Festivalens kärna är naturligtvis provningar, av både whisky, gin och rom, under överinseende av erfarna provningsledare, men det blir också tillfälle att äta gott och kanske ta en svängom på dansgolvet. Och när man provat, ätit och dansat finns det gott om tid att prata gin, rom och whisky med någon av de inbjudna kännarna och producenterna.

Läs mer hos Värmdö Whisky

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!