Purity till Bibendum

Bibendum och Purity Vodka startar samarbete i SverigeFrån och med 5 maj är det importören Bibendum som kommer att distribuera Purity Vodka i Sverige, både vad gäller Systembolaget och det som kallas HORECA, det vill säga Hotell- och restaurangbranschen.

– Purity blir ett ypperligt tillskott till vår spritportfölj och kommer att bidra med den kvalitets- och premiumprofil som vi eftersöker hos våra samarbetspartners. Det ska bli oerhört spännande och vi ser fram emot att fortsätta utveckla varumärket Purity Vodka, säger BIbendums VD Daniel Gyhlénius, VD.

Ordföranden Göran Bernhoff i Purity Vodka AB säger å sin sida så här:

– Vi har stora ambitioner för vårt varumärke i Sverige och ser med tillförsikt framtiden an. Bibendum är med sin breda marknads-täckning och kvalificerade marknads- och säljorganisation en perfekt samarbetspartner.

 

Danielsson författare och konstnär med stort vinintresse, som skrivit ett tjugotal böcker, av vilka flera översatts. Har haft ett tjugotal enmansutställningar runt om i Europa. Bernt har sedan 2001 arbetat tillsammans med Åke Jacobsson som skribent och redaktör