Gotland Whisky: De sista aktierna & första dropparna

Gotland Whisky AktiebolagVD Anders Stumble på Gotland Whisky låter hälsa att premiären för deras ekologiska single malt är nära. Inom några månader tappas de första buteljerna, varav 2 319 stycken redan är förbokade av deras whiskyälskande aktieägare. Han berättar också om de Sista aktieposterna:
– Nu går vi ut med en sista nyemission. Antalet aktier är begränsat, vi reserverar oss därför för eventuell slutförsäljning. Pris: 43 kr per aktie. Minsta post: 100 aktier. flaska-smTeckningsanmälan: senast 15 maj. Endast 31 830 aktier. Först till kvarn!

Aktieägare med 100 aktier eller fler har förtur till de första buteljerna i varje ny tappning som görs på destilleriet i Roma. Först ut är Isle of Lime Share Holders’ Edition. Det finns fortfarande möjlighet att förboka en eller två flaskor av premiärupplagan.

För mer information, gå till Gotland Whiskys hemsida.

 

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!