Jack Daniels Red Dog Saloon släpps idag


För 125 år sedan slog Jack Daniel upp portarna till Red Dog Saloon på torget i Lynchburg. Till skillnad från White Rabbit Saloon, som var lite sofistikerad, var Red Dog mer grovhuggen. Idag är allt som finns kvar av Red Dog Saloon myter och legender. Tills nu! 250 flaskor släpptes idag onsdag 25 oktober kl 10.00!

Så här skriver Jack Daniel’s själva om sitt nya släpp:

Jack Daniel’s Red Saloon har en stor, fruktig och lätt parfymerad doft med karaktär av kolade ekfat, inslag av torkade frukter, smörkola, mandelmassa, kanderad apelsin och vaniljfudge. Den är smakrik, kryddig med karaktär av kolade ekfat, inslag av torkade aprikoser, nötter, smörkola, apelsin och vanilj.

Den 25 oktober släpps jubileumsflaskan Jack Daniel’s Red Saloon i Sverige i begränsad upplaga (250 flaskor). Whiskeyn kommer från utvalda fat och har en alkoholhalt på 43%. Pris 349 kr.

Beställs på Systembolaget eller Folk & Folks beställningssida.

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!