Matkonceptet ANTIANTI by Singleton på Tjoget i Stockholm

Några läckra matbitar på en bohemisk träskiva, en ensam gaffel och en flaska Singleton whisky fotograferat på Tjoget av Petter Bäckström
Singleton och Tjoget lanserar matkonceptet ANTIANTI by Singleton – matkonceptet som ska få svenskar att uppskatta vuxna smaker.
Bild på en munsbit med bröd, oliver, tapenade och vad som ser ut som en aptitretande färskoströra. Allt på en bohemisk träskiva och med en ensam gaffel lite lojt lutad mot brädan. Redo för action.
Som med så mycket annat handlar det om hur olika råvaror och smaker presenteras för våra sinnen, därför lanserar Singleton och Tjoget matkonceptet ANTIANTI by Singleton.
Målet är att tillaga råvaror och smaker som de flesta av oss har haft svårt för i barndomen men på ett nytt och tillgängligt sätt. Rätterna är komponerade av matprofilen Petter Bäcklund och de ackompanjeras av cocktails framtagna av Tjogets prisbelönta bartenders.

Matkreatör och fotograf Petter Bäckström med några läckra ostar i ett litet matstilleben framför. Foto av Gustav Wiking.
Matkreatör och fotograf Petter Bäckström. Foto: Gustav Wiking.

Pop-up restaurangen är öppen kl. 17.30 – 19.00 och menyn kostar 250 kronor. I priset ingår 2 cocktails, finger food & en härlig AW-stämning där Stefan Axel Foley står i dj-båset.
ANTIANTI by Singleton kommer till Tjoget den 21/11 och bokning görs via länken: ANTIANTI by Singleton på Tjoget

Foto maträtter: Petter Bäckström
Porträttfoto: Gustav Wiking

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!