Till alla Mackmyrafans: Moment Karibien

Nu kommer en till utgåva i Mackmyras Momentserie. Den nya heter Moment Karibien och precis som man anar har den med rom att göra. Whiskyn som är blandad av olika fat i åldern 8 till 12 år, den har legat och vila 50 meter under mark i Bodås Gruva, ett av Mackmyras alla lager runt om i Sverige. 75 % av whiskyn har slutlagrats i fat som tidigare innehållit Plantations Barbados och Jamaican rom.

Whiskyn har en doft av karamell och päron. Aningen stickig i sitt uttryck. Smaken är het och kryddig. Man kan känna lime och apelsinskal i smaken och eftersmaken är torr med en ton av våta fat. Lanseras den 28 november 2018

Moment Karibien

Nr: (BS): 82782
Pris: 1 198 Kr

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!