Spelmän på taket


Musiken som alltid haft en betydande roll på restaurang TAK i Stockholm är nu redo för ytterligare en nysatsning. Från och med 12:e januari läggs ännu mer själ och hjärta på Taks musikprogram. Mängder av namn från den internationella musikscenen adderas till fredags- och lördagskvällarna. Samtidigt får lokalen omvårdnad i form av bättre ljud, ny dekor samt regelbundna konstutställningar och vernissager.

Precis som att restaurangen och baren levererar mat och dryck med internationell kvalitet vill de nu också förstärka musikprogrammet. Favoriter som Nils Veranda och Takt kommer finnas kvar, men fler av Taks resident DJ:s har blivit involverade för att skapa nya klubbkoncept, säger Julio Chichelnitzky, Music & Art Curator på Tak.

Julio Chichelnitzky
Julio Chichelnitzky

I och med satsningen rör sig Tak ytterligare ett steg närmare att bli en nattklubb i barmiljö under större delen av året. Under helgerna satsar de på nattklubbskänsla och livemusik, medan vardagarna upptas av vernissager och konstutställningar. Trots ett ökat antal mer namnkunniga bokningar håller man fast vid att inte ta något biljettpris.

– I en tid där det ofta kostar flera hundralappar att ta del av ett kvalitativt musikutbud känner jag mig extra stolt över att Taks nöjesutbud även fortsättningsvis kommer att vara gratis och tillgängligt, avslutar Julio Chichelnitzky.

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!