Judas Priests första rom


Judas Priest torde väl vara ett av hårdrockens mest inflytelserika namn, har trots dess långa historia alltid behållit greppet om publiken. De lyckas vara lika relevanta i dag som någonsin tidigare, vilket är en bedrift med tanke på att gruppen bildades redan 1969 i Birmingham. De räknas till de mest tongivande hårdrocksbanden genom tiderna. Efter tidiga album som Rocka Rolla, Sin after Sin och Sad Wings of Tomorrow skrev gruppen fullkomligt om kartan för den hårdare musiken 1980 med mästerverket ”British Steel”. Det ikoniska omslaget har sedan dess med jämna mellanrum dykt upp på affischer, vodkaflaskor och målningar.

Uppföljande skivor som Screaming for Vengeance och Painkiller etablerade gruppen som ”Metal Gods”, inte minst tack vare den minst sagt karismatiske sångaren Rob Halford. I mars 2018 släpptes Judas Priests senaste album, den kritikerrosade ”Firepower”.

Nu lanserar Brands for Fans deras första rom och själva säger de så här:
– Vi är väldigt exalterade över att ge ut Judas Priest Spiced Rum. Den komplexa blandningen och mångsidigheten hos drycken går hand i hand med den musik vi producerat de senaste 50 åren. Det här är rom med ”A touch of evil”…

Judas Priest Spiced Rum bär smak av arrak, vanilj, bränt socker och russin och sägs trots sina 37,5% vara både lättdrucken och mild.

Judas Priest Spiced Rum

Artikelnummer: 82972
Pris: 349 kr
Producent: Brands For Fans Sweden AB
Alkoholhalt: 37,5 %
Volym: 500 ml

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!