Allt om Whisky nr. 2, 2020

Hur ska vi göra för att fler ska hitta vägen till denna roliga värld av dryck, gemenskap med events och mässor?

Hur olika vårt intresse för dryck än ser ut är det underbart att vi kan mötas i vimlet med olika nivåer i bagaget. Alltid lär man sig något nytt. Under de många mässor som anordnas runt om kan både nybörjare, samlare och den genuina nörden få sitt intresse bemött på bästa sätt. Allt om Whisky var till exempel och besökte den omtyckta WhiskyExpo i Linköping.

Men frågan är hur du beter dig inför dina vänner när de frågar något? Blir du en besserwisser eller försöker du försiktigt locka fram ett intresse för dryck hos din vän? Kort sagt: är du inkluderande eller inte? Kör du gärna över folk med din hobby och kunnande? Vågar dina vänner ens bjuda dig på en virre? Är du kanske rent av den där personen som sitter på provningar och frågar saker du redan vet svaret på bara för att visa att du kan?

Hur ska vi göra för att fler ska hitta vägen till denna roliga värld av dryck, gemenskap med events och mässor?
Jag har inte alla svaren men en sak är ju säker: vi behöver dela med oss, bli mer lekfulla, det vi gör ska vara lättsamt för det finns fortfarande de som är nyfikna och vill vara med men som inte vågar av rädsla att bli bedömda på vägen. Bjud in vänner till ditt intresse, gör små skojiga miniprovningar till middagsbjudningen där hemma och ta med någon på mässan du tänkte gå på. Var inbjudande och ta med vännerna på provningarna du går på. Och för guds skull tänk på att du också har varit blåbär och ny på ämnet. Om vi inte intresserar oss för nyheterna kommer dryckessverige att vattnas ur och ändras och det vill vi absolut inte.
Var nyfikna och dela med er!

Vi ses!

Var hittar jag Allt om Whisky?
Klicka här för att se var du kan köpa tidningen.
Prenumerera på tidningen – Klicka här!
Glöm inte att följa oss på Facebook!

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!