Allt om Whisky nr. 4, 2020

Den som väntar på något gott …!

Ja, vänta är väl något vi alla har gjort det senaste halvåret. Vi väntar på att få leva obehindrat utan risker. Något annat vi har väntat på i oändlighet känns det som, är whiskyprovningar och dryckesmässor både i land och på båtarna. Många saknar att umgås och som vanligt vet man inte vad man har förrän det tas ifrån en. Med försiktiga förhoppningar om att allt blir som förr inser man att vissa saker nog har förändrats för evigt. Kreativiteten briljerar och många får chanser de aldrig fått förr.

En fantastisk sak som har förändrats här på förlaget är att du som prenumerant i år kommer att även kunna läsa tidningen digitalt. Ett efterlängtat steg som kommer att ge dig som läsare fler sätt att möta vår tidning.

För tre år sedan togs destilleriet Glenallachie över av ett team under ledning av den legendariske Billy Walker. De har tagit fram en ny core-range och vi testar alla de nio nya.

Vi tittar också på det lika legendarsika amerikanska företaget Heaven Hill och granskar havrewhisky – en gammal tradition som väckts till liv igen. Vi lär känna whiskyns broder Calvados i detta nummer.

Självfallet har vi med Vi som älskar whiskys, Håkan Dahlbergs tips och Rockhyllans djupa tankar.

Välkomna alla trogna prenumeranter och nytillkomna läsare, vi önskar er en härlig stund i dryckens tecken.


Var hittar jag Allt om Whisky?
Klicka här för att se var du kan köpa tidningen.
Prenumerera på tidningen – Klicka här!
Glöm inte att följa oss på Facebook!

Etiketter

Emma Andersson är chefredaktör på Allt om Whisky sedan 2008. Hon är utbildad på Restaurangsakademiens sommelierutbildning och har fått flera utmärkelser, bland annat Benromach Fellowship Award 2011 samt Honorary Stillmen of Benromach som första kvinna i Sverige.