Allt om Whisky nr. 1, 2021

I någon slags optimistisk, envis och kanske lätt naiv anda hoppas jag att det kommer bli ett bättre år än det förra

Bara jag ser året 2021 skrivet blir jag glad och full med förhoppning. I någon slags optimistisk, envis och kanske lätt naiv anda hoppas jag att det kommer bli ett bättre år än det förra. Vi ska inte gå in på förra årets bekymmer och motgångar för mycket, för det var ju just att hålla rätt inställning som skulle ta oss på en mer positiv resa än vad året 2020 hade att erbjuda.

Det här året ska vi fylla tidningen med ännu mer maltstinna artiklar både från öl- och whiskyvärlden, ni kommer få läsa mer tester och tips. Vi kommer tillsammans med er att möta en hel del personer bakom kulisserna och få lära känna människorna som jobbar i och runt om i dryckesindustrin både utomlands och här i Sverige. Vi har några nya spännande skribenter att presentera och idéerna sinar aldrig.

Många nya destillerier har öppnat upp dörrarna i världen och en del nedlagda har åter planer på att öppna upp.

Du som prenumerant kan i år läsa tidningen digitalt på köpet. Det enda du behöver är ditt kundnummer. Vet du inte det kan du få reda på det hos vår prenumerationsavdelning. Ring 08-522 18 341 eller gå in på www.prenservice.se (då behöver du veta vilken e-postadress du har registrerat hos oss)

Om ni inte kan få nog av whisky och dryckestips kan ni anmäla er gratis till vårt nyhetsbrev som kommer ut en gång i månaden i snitt.
I det här numret av Allt om Whisky & Öl börjar vi två miniserier. Den ena kommer handla om irländsk whiskey och den andra om amerikansk. Tillsammans med våra miniserier kommer vi självklart dyka in i resten av whiskyvärlden.

Vi önskar er ett enastående 2021


Var hittar jag Allt om Whisky?
Kolla hos interpress för att se var du kan köpa tidningen.
Prenumerera på papperstidningen – direkt på webben!
Läs Allt om whisky hur du vill – digitalt eller på papper!
Glöm inte att följa oss på Facebook!

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!