S:t Eriks bryggeri i designsamarbete

Ebba Alling och Chris Martin

S:t Eriks Bryggeri i Stockholm går ihop ihop med två lokala kreatörer och presenterar En tradition i ny tappning. Det är ett designersamarbete mellan S:t Eriks Bryggeri, designern Chris Martin och illustratören och formgivaren Ebba Alling.

Ebba Allings illustration speglar Stockholms många drömmare och innovatörer med polstjärnan som fokus. Illustrationen pryder ett exklusivt, munblåst ölglas från BOBO Glas. Utifrån Ebbas design har Chris Martin formgivit en öltapp från lekfulla materialval. Samarbetet är lika mycket en hyllning till hantverket och traditioner, som viljan att spränga gränser och ge form till nya idéer som berikar vår värld och för den framåt.

Ebba Allings ölglas och Chris Martins öltapp kommer gå att finna exklusivt på Restaurang Bleck, på Södermalm i Stockholm, när du beställer en S:t Eriks Ljus Lager. Ölglasen med Ebbas illustration kommer även finnas till försäljning i begränsad upplaga hos Esteriör (online & i butik) från och med 22 mars.

https://restaurangbleck.se/
https://www.esterior.se/

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!