Captain Lawrence lanserar Pacific Dawn


Captain Lawrence Brewing Company i Westchester County strax norr om New York, presenterar nu sitt senaste öl Pacific Dawn Double India Pale Ale (DIPA) i Sverige. Bryggeriet grundades 2006 av Scott Vaccaro och man brygger ett brett utbud av ölstilar och producerar så många som hundra olika öl på ett år.

Pacific Dawn DIPA är bryggd med omsorgsfullt utvalda ingredienser för att ge en fyllig och balanserad smak. Denna brygd kombinerar den perfekta harmonin mellan malt och humle, vilket resulterar i en fyllig kropp och en explosiv humlekaraktär. Här finns tropisk fruktighet och citrusnoter, ackompanjerad av en väl avvägd beska som avslutas med en ren och uppfriskande eftersmak.

Vi tror att Pacific Dawn DIPA kommer att bli en favorit bland ölälskare som uppskattar djupet och komplexiteten hos en välbalanserad DIPA, säger Scott Vaccaro, grundare av Captain Lawrence.

Pacific Dawn släpps i fasta sortiment på Systembolaget den 1 september. Pris 32,90kr, 9,1%, 355ml, artikelnummer 13069.

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!