Friendship rum Smitingen

Vi skrev tidigare om jubilerande Friendship Rum och den 14 augusti är det dags för Friendship Rums andra jubileumssläpp.

Då kommer Smitingen som är dubbellagrad på amerikanska ekfat med en len och mjuk ekfatskaraktär med tydligare vaniljtoner. Grundrommen är destillat från både kolonn- och enkelpannor och är lagrad upp till åtta år. De är tillverkad i Dominikanska Republiken, Venezuela, Jamaica och Nicaragua.

Platsen Smitingen enligt Friendship Rum
Vid Smitingens havsbadHärnön, Härnösand, kan du både njuta av solen och söka dig ut på annorlunda strövtåg året om. Här finns spår av världsarvsnaturen med vackra grottor i spännande formationer, raukar, flyttblock och klapperstensfält.

Friendship Rum Smitingen

Nr: 5433402
Pris: 795 kr
Antal buteljer: 1050 st
Alkoholhalt: 45%
Lanseringsdatum: 14 augusti 2023

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!