Allt om Whisky nr. 4, 2023

Det finns alltid mer att lära!

Nyfikenheten att få veta mer om sitt intresse, i mitt fall whisky och andra drycker, har inte försvunnit. Tvärtom växer det sig starkare. Med åren har jag möjligtvis blivit aningen mer ödmjuk. Men är det inte konstigt att ju mer man lär sig desto mindre kan man? Ju mer jag dyker ner i mina intressen, desto mer upptäcker jag hur mycket mer det finns att förkovra sig i. Och tur är kanske det, så man inte tröttnar.

Allt om Whisky & Öl är inne på sitt 20e år och det har verkligen tagit tid att förstå hur stort det är. Var tiden har tagit vägen har jag ingen aning om, men roligt och givande har det varit och är det fortfarande.

Vårt fokus har inte ändrats nämnvärt men nu finns det ännu fler sätt att följa oss. Vi på Allt om Whisky vill att du som följare och läsare ska fortsätta lära dig om dryckerna, finna nyheter genom oss, få idéer till egna provningar eller tips på presentinköp till andra eller till den egna hyllan.

Genom våra duktiga kollegor, frilansjournalister och fotografer får du chansen att bygga på ditt intresse där du är och lära känna personerna bakom dina favoritmärken. I detta nummer av tidningen kommer du äntligen få veta hur det gick i årets stora whiskytävling, The Whisky Battle Awards 2023, som vi utförde i samarbete med Malter Magasin. Ni får också en djupdykning i destilleriet Glenglassaughs historia lägligt nu när de kommer med av whiskyvärlden efterlängtade nyheter. Hasse Nilsson berättar mer om vad som gör Benromach whisky till just Benromach i vår serie »Fingerprints«. Sen berättar vår skribent Åsa Larsson om Göteborgs spännande speakeasy-bar JQ som verkar väl värt ett besök när du har vägarna förbi.

Nyfikenhet bygger kunskap så förbli vetgirig tillsammans med oss!


Prenumerera på Allt om Whisky!
Prenumerera på papperstidningen – direkt på webben!
Läs Allt om whisky hur du vill – digitalt eller på papper!
Glöm inte att följa oss på Facebook!

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!