Fira Finland med Kaski idag!

Idag den 6 december är det Finlands nationaldag. Vad kan passa bättre än att fira med Kaski, en sherryfatslagrad single malt från Teerenpeli?

Teerenpeli Distillery som grundades 2002 visar att med finsk sisu, skotska pannor och yrkesskicklighet kan man uträtta under. Teerenpeli blev världskänt sedan IWSC krönte dem till årets whiskyproducent 2020!

Teerenpeli Kaski Sherry Cask Single Malt Whisky vann juryns hjärtan vid IWSC-galan 2020 och kammade hem silver i sin klass. Kaski är ett sherryfatslagrat finskt lejon med en rejäl fruktighet och toner av torkad frukt och plommon plus en tydlig rökighet vilket är som handen i handsken för de svenska whiskykonsumenterna. Sherryfaten känns verkligen i denna genuint komponerade single malt.

Stort grattis Finland!

Teerenpeli Kaski Sherry Cask Single Malt Whisky

Volym: 500 ml
Alkoholhalt: 43%
Nr: 456
Pris: 549 kr

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!