Remmarlöv x 4

I mellanskåne ligger byn Remmarlöv, kanske inte den mest sannolika källan för en strid ström av öl av alla de slag. Härifrån kommer IPA, suröl, pilsner, stout, red ale och mycket mer, öl av alla de slag som egentligen bara har ett gemensamt: de vackra förpackningarna som pryder vilket bord som helst. Som dessa fyra släpp:

Gyllene Majbock

En kraftfull, ljus lager i klassisk stil. Som en Majbock ska vara, ljus, fyllig och med en tydlig maltighet, bryggd på pilsnermalt och europeisk humle.
Alkoholhalt: 6,5%
Nr: 30076
Volym: 44 cl
Pris: 27,90 kr

Svenska Hallon Suröl

Basen för denna suröl är en syrad vört som under jäsningen fått en tillsats av hallon från Torngården strax utanför Näsum. Stegmäskad med både vete- och pilsnermalt samt europeisk humle.
Alkoholhalt: 4,7%
Nr: 30632
Volym: 33 cl
Pris: 29,90 kr

Sommarlager

En ljus lager med frisk och lätt maltkaraktär som passar till det mesta, vare sig det är en stund i solen eller en midsommarlunch. Kommer till Systembolaget 6 maj.
Alkoholhalt: 4,7%
Nr: 36088
Volym: 50 cl
Pris: 29,90 kr
Lanseringsdatum: 6 maj

Forever Sun Hazy IPA

En skönt fyllig hazy IPA med bra munkänsla och aromatisk humle som ger en precis lagom beska. Malten är pilsner, havre och vete, som får sällskap av Idaho 7, Citra och Galaxy. Kommer till Systembolaget 6 maj.
Alkoholhalt: 6,2%
Nr: 38024
Volym: 33 cl
Pris: 32,90 kr
Lanseringsdatum: 6 maj

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!