Nu kan du beställa Mackmyra Gravity

Svenska Mackmyra bjuder nu in allmänheten till att köpa fat med nya Mackmyra Gravity. Whiskyn köps på fat och finns i två varianter: Elegant och Rök. Elegant är en mjuk whisky med en frisk och fruktig blommighet, och den rökiga varianten ska ha ”svensk röksmak” och är kryddad med enriskvistar.mackmyra_gravity

Köper du någon av dessa fat betalar du nu, sedan lagras faten i Skogslagret i Mackmyra i fem år. När dessa fem år gått har du 48 flaskor av din egen whisky. Priset för ett fat med Mackmyra Elegant är 10 000 kronor och Mackmyra Rök kostar 12 400 kronor, allt exklusive alkoholskatt, moms, leveranskostnader eller fatvårdsavgifter.

Läs mer och beställ på mackmyra.se/gravity

Emma Andersson är chefredaktör på Allt om Whisky sedan 2008. Hon är utbildad på Restaurangsakademiens sommelierutbildning och har fått flera utmärkelser, bland annat Benromach Fellowship Award 2011 samt Honorary Stillmen of Benromach som första kvinna i Sverige.