Bacardí öppnar rombar på Arlanda

Vad har Miami och Toronto gemensamt med Stockholm Arlanda? Jo, deras flygplatser har en rombar signerad Bacardí. Liksom nu alltså även Stockholm Arlanda. I terminal 5 kommer nu Bacardí att erbjuda resenärer klassiska drinkar i en rombar som för tankarna tillbaka till 1950-talets Kuba.

Det var i fredags förra veckan som rombaren hade invigning av baren som heter ”Casa Bacardí”.

– Vi är otroligt glada över att äntligen kunna öppna vår egen bar på Arlanda. Vi har skapat en gammaldags och genuin rombar som passar alla typer av resenärer. I Bacardíbaren kommer de mötas av varma, starka färger och doften av mynta. Allt med en förnimmelse av det exotiska Karibien, säger Petra Caspolin, varumärkesansvarig för Bacardí i Sverige.

Bacardí, som under 2012 firade 150 år, har en gedigen portfolio av romdrinkar. I den nya baren på Arlanda kommer Bacardí att fokusera sin servering på klassiker som Mojito, Cuba Libre och Daiquirí.

Tillsammans med de välkända drinkarna kommer resenärerna att kunna njuta av tilltugg såsom tapas, sallader och smörgåsar, i en avslappnande miljö.

Johan Franco Cereceda är en av landets mest meriterade vinjournalister. Har bred erfarenhet av både journalistik och vin och annan dryck, bland annat som uppskattad utbildare. Johan har tidigare dessutom jobbat på flera av landets vintidningar. Är en av Nordens ledande Spanienspecialister.