Cognacsnyhet: Tesseron Lot 29

Tesseron Cognac Lot 29_250Vi har tidigare berättat om cognacshuset Tesseron och deras ”minikollektion” som innehåller 50 ml-flaskor från fyra av deras ”Lots”-utgåvor. Nu kommer också en helflaska.

Den andra december kommer en av helflaskorna som tidigare funnits i beställningssortimentet till cirka 20 Systembolagsbutiker. Det är ”Lot 29”, en blend av gammal cognac från 1900 till 1929. Den behåller sitt nummer och pris: 86762 & 3 357 kronor.

Det är faktiskt en av få spritsorter som fått 100 poäng av skribenten Robert Parker i tidningen The Hedonist´s Gazette.

Etiketter

Danielsson författare och konstnär med stort vinintresse, som skrivit ett tjugotal böcker, av vilka flera översatts. Har haft ett tjugotal enmansutställningar runt om i Europa. Bernt har sedan 2001 arbetat tillsammans med Åke Jacobsson som skribent och redaktör