Seriously… vodka till England


Facile & Co AB har sålt varumärket Seriously vodka till engelska spritdistributören Indie Brands Ltd som bland annat säljer Brockmans gin, Xanté päronlikör och svenska Cariel vanilla vodka på den brittiska marknaden samt bedriver internationell försäljningsverksamhet.

I en kommentar säger Faciles verkställande direktör Hans-Eric Waborg:
– Seriously vodka sålde stora volymer i Storbritannien åren 2000 till 2005 och vi är övertygade om att Indie Brands är rätt bolag att återintroducera Seriously vodka på den brittiska och internationella marknaden. Seriously vodka kommer att fortsatt tillverkas i Sverige. När nu Seriously vodka fått en ny hemvist kommer framtida exportsatsningar att främst fokuseras på vår gin Imagin.

Seriously vodka
Nr 80653
Volym: 70 cl, 40 %
Pris: 249 kr.

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!