Ardbeg firar 15-årsdag med Mäss-förfest


Ska du till Linköpingsmässan och besöka Whiskyexpo i helgen? Då kanske det här är något för dig?

Ardbeg vill nämligen fira mässans 15-årsdag med en Mäss-förfest.
Dag: Fredag 2/2
Tid: 15.00-19.00
Plats: Restaurang Storan, Stora Torget 9, 582 19 Linköping
Mellan 15:00-17:00 står whiskyexperten Robert Radovic från Brooklyn, New York bakom baren. (En av Sveriges mest prisbelönta bartenders och föreläsare.) Han svarar på frågor, presenterar utvald whisky från Ardbeg och serverar Ardbegcocktails från den speciellt framtagna cocktail- och tastingmenyn med reducerade priser som gäller under hela evenemanget.
Bakom skivspelarna spelar Mattias Grane musik för en perfekt start på helgen och Whiskyexpo!

www.whiskyexpo.se

Emma Andersson är chefredaktör på Allt om Whisky sedan 2008. Hon är utbildad på Restaurangsakademiens sommelierutbildning och har fått flera utmärkelser, bland annat Benromach Fellowship Award 2011 samt Honorary Stillmen of Benromach som första kvinna i Sverige.