Gin & Tonic utan sprit

Det finns allt fler alkoholfria alternativ som dessutom smakar riktigt bra. Nu är turen kommen till en av världens mest populära drinkar: Gin & tonic.

Allt fler konstaterar att den alkoholfria trenden växer sig allt starkare. En undersökning från Storbritannien (CGA consumer panel, september 2017) visar att 66 procent någon gång har besökt en restaurang eller bar men valt alkoholfria alternativ och en liknande trend finns här hemma. Fram tills nu har dock de flesta alkoholfria alternativen varit tämligen sockerrika och oftast saknat komplexitet. Nu ger sig anrika Gordon’s in i spelet med Gordon’s Non-Alcoholic som har endast 0,5 procent alkohol. Den botaniska blandningen är Gordon’s vanliga och återfinns i Gordon’s Non-Alcoholic. En liten hint av Gordon’s London Dry utvinns från destillatet och adderas. Detta infuseras sedan för att påminna om en Gordon’s & Tonic.
Den lanserades häromdagen i samtliga Systembolagsbutiker.

Gordon’s Non-Alcoholic

Nr: 1974
Pris: 18,90 kr (25 cl)

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!