Allt om Whisky nr. 1, 2020

Vi fortsätter med visionen att kunna ge er inspiration, kunskap och glädje genom maltens värld.

Whiskyåret 2020 har många överraskningar och tyvärr kan vi inte berätta alla i denna stund. En sak är i alla fall säker: vi på redaktionen ser fram emot ett år av kommande artiklar som ligger i pipeline, tester, underbara möten och fantastiska mässor på böljan den blå. Se till att följa oss på Facebook, på vår webb och i vårt nyhetsbrev så kommer ni att ha stenkoll på whiskyvärlden.

Vi fortsätter med visionen att kunna ge er inspiration, kunskap och glädje genom maltens värld. En värld som verkar outtömlig utan dess like. Nya destillerier och bryggerier ploppar upp likt tussilago i vårsolens diken. Stängda destillerier öppnar upp och nya whiskyländer växer så det knakar. Allt om Whisky har följt dryckesvärlden i 16 år mycket har hänt och det känns som det är precis lika mycket på gång framöver.

Tack alla läsare för ert härliga stöd och engagemang. Det är för er vi gör det här. It’s a dirty job but someone’s got to do it!

Vi ses!

Var hittar jag Allt om Whisky?
Klicka här för att se var du kan köpa tidningen.
Prenumerera på tidningen – Klicka här!
Glöm inte att följa oss på Facebook!

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!