Allt om Whisky nr. 2, 2021

Jag känner mig svältfödd på närhet och möten med likasinnade. Låt oss hoppas att det här är över snart och att vi kommer att mötas på nytt inom kort.

Älskade dryckesintresserade vänner!

Jag längtar tills jag kan träffa er alla på mässor och events runt om i Sverige. Nu har bägaren verkligen runnit över. Jag känner mig svältfödd på närhet och möten med likasinnade. Låt oss hoppas att det här är över snart och att vi kommer att mötas på nytt inom kort.

I det här numret av Allt om Whisky & Öl kan du putsa på dina kunskaper om irländska godbitar från bland annat Midletondestilleriet. Det här är verkligen destilleriet med oändliga möjligheter att skapa alla möjliga olika sorters spännande whiskeys. Apropå irländskt så pratar vi med Iain Wood, master of wood på Teeling. En titel som är lite rolig med tanke på hans namn måste man ändå säga. Det här är skotten som jobbar med irländsk whiskey. Han har hand om faten på Teelings lagerhus och det som inte Iain vet om lagring och fat är verkligen inte värt att veta.

På ölsidan dyker vi ned i Brewdogs satsningar för att bli koldioxidneutrala. Ett steg som tar de in i framtiden på ett sätt som får alla att tänka en gång extra om vi gör nog för miljön. Jag tipsar om smarriga drycker och Hasse Nilsson har funnit lite dyrgripar du kanske inte hört talas om.
Vi välkomnar Rockhyllan tillbaka och ni missar väl inte att inspireras av kocken Anders Tegners välkomponerade alster för middagsbordet.

Välkomna till vår smakrika värld!


Var hittar jag Allt om Whisky?
Kolla hos interpress för att se var du kan köpa tidningen.
Prenumerera på papperstidningen – direkt på webben!
Läs Allt om whisky hur du vill – digitalt eller på papper!
Glöm inte att följa oss på Facebook!

Etiketter

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!