Vårens dryckesmässor

Sveriges dryckesmässor blir allt fler och allt bättre. Där somliga fokuserar på det lokala kan andra locka utställare från hela världen. Ofta är det en blandning av båda delar och utan undantag är det både spännande och överraskande. Allt om Whisky och Öl har plockat ut några av vårens dryckesmässor, från det lokala till det globala.

6 maj:

Whiskymässa på Albert Hotell

För tjugonde gången arrangeras Sveriges kanske mest intima whiskymässa på Albert Hotell i Strömsberg. En traditionsenlig inledning med säckpipa följs av en dag full av provningar, god mat och trevligt umgänge. Den som vill bokar övernattning på hotellet. Läs mer på alberthotell.com

30 juni-1 juli:

High Coast Whisky Festival

Välkommen upp till Ångermanälvens strand för en helg full av High Coast Whisky. Tider, priser och biljetter finns på highcoastwhisky.se.

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!