Mässan som är störst på svensk öl

Ölmässor är lyckligtvis ganska vanliga numera, men det finns ändå de som sticker ut. Som till exempel Great Swedish Beer Festival, med 80 bryggerier och över 300 sorters öl att smaka på, förundras över och prata om. Men det är inte antalet bryggerier eller mängden öl som gör att mässan sticker ut, utan att samtliga bryggerier och öl är från Sverige, vilket gör Great Swedish Beer Festival till ett utmärkt tillfälle att bekanta sig med den svenska ölscenen, i stort och smått, i traditionellt och kreativt, och med eller utan alkohol, men hela tiden med en medryckande entusiasm. Boka 21 oktober, på Slagthuset i Malmö. Läs mer här: https://gsbf.se

Allt om Whiskys nyhetsredaktion sammanställer nyheter och annat läsvärt om whisky och öl. Har du något bra nyhetstips? Maila till info@tastynews.se så kanske vi publicerar ditt tips!