Mossburn x Foursquare: en kraftfull malt med romfinish

Mossburn x Foursquare är det första släppet i en årlig serie från Mossburn Distillers, ägarna till Torabhaig Distillery. I grunden är den en Speyside blended malt whisky som är lagrad på ex-bourbonfat och som sedan fått en finish i ex-romfat från Foursquare Distillery på Barbados. Den är buteljerad vid styva 57,7% och bjuder på en kavalkad i smaker som man först inte är beredd på! Detta är en whisky som låter dig uppleva en helt fantastisk kombination av det bästa från både Skottland och Barbados.

Mossburn Foursquare Rum Finish 12 Years

Alkoholhalt: 57,7%
Webblansering: 23 maj Kl: 10:00
Artikelnummer: 41679
Pris: 899 kronor
Volym: 70 cl

Henric Madsen grundade whiskymagasinet Malter Magasin 2017 men har nu anslutit till Allt om Whiskys team. Han bor i Dalarna och hans favoritwhisky är olorosolagrad Glen Ord.