Urgent! Urgent! Sista chansen till stipendium.

Missa inte chansen att söka Allt om Whiskys stipendium. Senast den 18 juni vill ha en kort motivering om varför just du bör få stipendiet som består av en resa till destilleriet Glen Garioch. Passa på och sök stipendiet redan idag. (Se Allt om Whisky nr 2, 2012, sid 44-45).

Mejla till stipendium@alltomwhisky.se senast den 18 juni, ange om du är medlem i någon whiskyklubb och skicka med alla kontaktuppgifter (namn, adress, telefon och e-mail).

Allt om Whisky utser årets stipendiat i samarbete med Glen Garioch Distillery och importören Philipson Söderberg. Vinnaren (eller vinnarna) presenteras i Allt om Whisky nr 4 2012 och på Stockholm Beer & Whisky Festival, Nacka Strand, i september.

Läs om de tidigare vinnarna av Allt om Whiskys stipendium.

Emma Andersson är chefredaktör på Allt om Whisky sedan 2008. Hon är utbildad på Restaurangsakademiens sommelierutbildning och har fått flera utmärkelser, bland annat Benromach Fellowship Award 2011 samt Honorary Stillmen of Benromach som första kvinna i Sverige.