Snart dags för festival i Falkenberg

Arrangörerna Fredrik Almryd och Fredrik Carlsson, med hjälp av »senior advisor« Olle Nordahl, står bakom bryggeristaden Falkenbergs allra första Öl- & Whiskymässa. Den går av stapeln den 23 och 24 augusti i Falkhallen – stadens evenemangsarena som har kapacitet för 6 000 besökare de två dagarna.

Eftersom det är förstagångsfestival har arrangörerna lagt sig lågt i monterpris för att locka till sig så många utställare inom dryck och delikatess som möjligt – och därigenom, givetvis, mängder av besökare.
Falkenberg är ju på många vis och sedan länge en ölstad, fram till 1999 dessutom en spritstad genom Vin & Sprits närvaro. Idag är det Carlsberg Sverige som står för ölnärvaron.

Sedan 29 april säljs biljetter på Falkenbergs Turistbyrå och Ticnet.
Redan bokade utställare är bl.a. Clydesdale, Magni Spirits (med Part Nan Angelen), Oceanbryggeriet, Byaregårdens Brygghus, Granqvist Vinagentur och Box Destilleri. Och Carlsberg förstås…

För närmare information, surfa till www.olowhisky.se.

Etiketter

Jacobsson har varit i tidningsbranschen sedan 1960-talet. Redan 1993 började han ge ut Allt om Vin och inledde utgivningen av Allt om Whisky 2003. Åke Jacobsson känd profil i dryckesbranschen. Åke ser du ofta med de stora inom whisky och öl.